Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /customers/4/7/2/ginishi.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
Oct 152012
 

Som konsulent og Interim Manager er jeg altid på udkig efter indikationer for, hvordan mit marked udvikler sig. Nexus Interim Management har fundet en interessant korrelation mellem deres eget aktivitetsniveau (kvartalsvist index) og OMXC20 index for det Følgende kvartal. Dette skulle gøre Interims aktivitetsindex en indikator for børsens kursudvikling.

Ved en nærmere analyse af data tror jeg dog at modellen er forsimplet, forstået på den måde at den måske kan give et peg om, hvilken RETNING indexet går, men ikke hvor stor ÆNDRINGEN vil blive. Modellen kræver sandsynligvis mere input en bare et enkelt tal (sidste kvartals aktivitetsniveau for ét firma) for at have blivende værdi. Det manglende fit ses tydeligt af den ringe korrelations faktor R2. Ideen er jo egentlig valid, at aktivitet er indikation for vækst og dermed øget indtjening.

IAI (Interim Management Index) vs. OMXC20 indexed.

 

Comments are closed.