Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /customers/4/7/2/ginishi.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
Sep 272012
 

Se også min tidligere post om emnet. Nedenfor ses forskellen mellem billeder i Apple Maps (højre) og Google Earth (venstre). På Google’s billed står Solen omtrent i syd-vest, på Apple’s billed står den omtrent i syd, hvilket dog ikke betyder stort for lys- og billedkvaliteten.

Apple Maps - pylon på Storebæltsbroen

Apple Maps – pylon på Storebæltsbroen

Google Earth - pylon på Storebæltsbroen

Google Earth – pylon på Storebæltsbroen

Kvalitetsforskellen er ikke desto mindre tydelig; se fx. øverst på pylonen samt den bølgende form af det sydlige ben på pylonen.

Derudover er der nogle groteske vinkler på Apple Maps. Bemærk skyggerne omkring pylonen: Pylonen kaster skygge på vejbanen til Venstre for pylonen samtidig med at dens egen skygge falder på sig selv på højre side. Dette er ganske enkelt umuligt !!

Comments are closed.