Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /customers/4/7/2/ginishi.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
Sep 262012
 
Storebæltsbroen set i iOS 6.0

Storebæltsbroen set i iOS 6.0

Så fik jeg idag installeret iOS 6.0 på min iPad 2. På trods af de flere hundrede averterede “forbedringer” og “upgrades” er det umiddelbare indtryk neutralt eller i nogle tilfælde negativt! Det hidtil mest udskældte “upgrade” er skiftet fra Google maps til Apples egen App og jeg melder mig i køen af personer der gerne ser en opdatering af de kort straks! Billedet her viser et stykke af Storebæltsbroen og afslører mindst 3 problemer:

  1. Den udskældte auto-algoritme til beregning af højde i 3D kort giver et miserabelt resultat og mister data – bemærk at de 254 meter høje pyloner er forsvundet!! På 2D billedet kan der faktisk ses en skygge af kabelværk henover vejbanen og skygge fra én af pylonerne i vandet, men resten er borte..
  2. Der er anvendt kort taget både dag og nat hvilket giver et rodet udtryk
  3. Denne applikation blev åbenbart ikke lavet med henblik for sø-navigation for man skal ikke langt væk fra kysten før det hele er én blå masse.

TomTom og andre har leveret data (hint: “løft” i kortets nederste højre hjørne…”) men efter min mening frigør det ikke Apple for ansvaret for at levere et inferiørt produkt. Det minder mig lidt om Microsofts (tidligere) taktik med at sende et halvfærdigt produkt på gaden for at konkurrere med andre, bedre produkter – for derefter at udkonkurrere dem på markedsandelen. I dette tilfælde er det (for mig) uklart hvad Apple egentlig vil med dette skift og hvorfor vi Brugere skal trækkes med sådan en nedgang i kortkvalitet. En opgradering forventes hurtigst muligt, tak.

 

Comments are closed.