Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/7/2/ginishi.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 669 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/7/2/ginishi.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 674 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/7/2/ginishi.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 687 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/7/2/ginishi.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 692 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/7/2/ginishi.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 697 Product review – Samsung printer SCX-3405 WiFi » Ginishi ApS Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /customers/4/7/2/ginishi.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
Aug 012012
 

Til firmakontoret blev indkøbt en Samsung laserprinter med WiFi i håb om at den kunne dække kontorets behov for trådløs print, scan og kopi til/fra en MacBook Pro der både kører Apples egen OS X Lion og Microsoft Windows 7. Konklusionen er at det kunne den ikke. Den blev efter 6 timers forgæves forsøg på installation returneret til forretningen og udskiftet med en HP Photosmart 7510 eAIO inkjet printer der til gengæld leverede varen.

Denne Samsung printer skuffer på softwaresiden og installation af WiFi. Installationsvejledningen stemmer ikke overens med skærmbillederne på Mac OS X og det lykkedes kun at installere printer via USB kabel. Trådløs kommunikation med printer fra Mac var en fiasko. Set fra Windows 7 var resultatet lidt bedre idet det lykkedes at kommunikere trådløst via WiFi og netværk, dog ikke uden besvær.

Problemerne bliver desværre ikke mindre hvis man søger produktsupport hos producenten. Registrering af hardware er systematisk problematisk på Samsungs hjemmeside da man skal gennem flere menu-valg før man kan registere et produkt (produktgruppe – Produkt – Model) og jeg har nu to gange konstateret at Samsungs database over deres eget produktudvalg ikke er opdateret. Når et produkt er til salg i Danmark bør det også kunne findes i Samsungs produktdatabase… Denne fejl betyder at man ikke har adgang til revideret software og drivere. Dette er en seriøs fejl når ting ikke fungerer som forventet.

Personligt vil jeg ikke tvivle ved at anbefale HP’en overfor Samsungs printer, på trods af den lidt højere pris. Hvis man vil købe en billig sort/hvid laserprinter og ikke har behov for trådløs services kan Samsung printer SCX-3405 (uden WiFi!) måske være et billigt alternativ.

Comments are closed.